16. Drømmerejsen

Kære alle læsere af vores hjemmeside.

For ca en måned siden blev Hans og jeg enige om, at vi ikke ville sejle jorden rundt, men kun til Caribien og hjem. Midt i oktober besluttede vi så, at vi heller ikke sejler til Caribien. De lange stræk med dårligt vejr eller ingen vind, var slet ikke så attraktive, som vi havde håbet på, hvorimod vi har det rigtig godt med at sejle fra sted til sted og opleve nye øer, nye mennesker, møde andre sejlere osv.

Nu har der været et par voldsomme orkaner i Caribien og folk har mistet alt, hvad de ejer og har i de områder, og med det følger en kraftig stigning i kriminaliteten, hvilket jeg har det rigtig skidt med. Ud over det, har vi ikke lyst til at beskue andres elendighed, som turist!

Vi har besluttet, at overvintre her på de canariske øer og sejle til Middelhavet til foråret, når vejret er til det.

Vi har fra starten af denne planlægning, været enige om, at det skulle være en drømmerejse, og det er det kun, hvis vi nyder, det vi gør. Det er en fælles beslutning, som vi har det rigtig godt med.

Vi håber selvfølgelig, at I alle fortsat vil synes, det er spændende at følge os. Vi glæder os i hvert fald til at opleve Middelhavet.